Bouw je eigen Webshop

met WordPress en WooCommerce

Tijdens deze 2,5 uur durende online workshop bouw je samen met Gunther je eigen webshop.

Je leert een eigen webshop bouwen voor slechts €60,- incl btw. Schrijf je in en kijk nu!

LEER ZELF JE WEBSHOP BOUWEN

Ons webinar is geschikt voor iedereen die graag zelf een eigen webshop wil bouwen in slechts 2,5 uur tijd. In deze 2,5 uur durende workshop leer je:

  • een webshop bouwen met online betaalmogelijkheden
  • de juiste leveringsmethodes in te stellen
  • kortingsbonnen aanmaken voor je webshop
  • gebruik maken van “Variabele producten”

Certificaat van deelname

Twee maand gratis terugkijken

Een Webshop bouwen met WoerdPress en WooCommerce
Ik koos voor een 1-op-1 opleiding bij Gunther omdat ik zeer specifieke vragen en koppelingen wilde in mijn webwinkel. Zoals mijn boekhoudpakket Teamleader, instellingen ivm leveringen, verkopen op Bol.com, facebook-shopping, enz...Nu ik zelf mijn webwinkel kan aanpassen kan ik als bloemist, direct inspelen op de bloemen en planten die ik dagelijks vers aankoop.​ ik ben hier heel tevreden over!
Benny Van Gucht
Webshop bouwen
Ik vind de opleiding webshop bouwen zeer professioneel en erg leerzaam. Het opzetten van onze webshop met Woocommerce verliep heel vlot! De producten toevoegen of aanpassen kan heel makkelijk. De bestellingen komen goed binnen! Zéér vlotte samenwerking!
Achiel van der Vliet
Webshop bouwen
Ik ben net afgestudeerd en bevind me momenteel in de opstart fase van mijn eigen bedrijfje. Daar ik met en beperkt budget mijn webwinkel moet opbouwen kwam ik bij Webleren terecht. Ik heb besloten om via een webinar mijn webwinkel te leren bouwen. Nu afstandsonderwijs volop ingeburgerd is twijfelde ik niet om via deze weg mijn kennis bij te schaven Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Gunther.
lize Peetermans
Webshop bouwen

Je leert een WEBSHOP bouwen inclusief

De installatie van WooCommerce

Rondleiding in WooCommerce

Alles over verzendmethodes

Kortingscodes gebruiken

Instellen van Online betalingen

Wat zijn gegroepeerde producten?

Een simpel product aanmaken

SHOP toevoegen aan menu

Een variabel product aanmaken

Widgets aanpassen in de zijbalk

Een Mollie account activeren

Upsells en Cross sells