Webinar SEO

Beter scoren in Google met Yoast 

Tijdens deze online workshop leer jij hoe je meer bezoekers krijgt op je website. 

Je leert hoe je meer bezoekers krijgt op je website voor slechts €40,- incl btw. Schrijf je in en kijk nu!

Beter Scoren in Google met Yoast SEO

Onze online workshop “Beter scoren in Google met Yoast SEO” met GRATIS Yoast-plugin is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je meer bezoekers krijgt op je website om te voorkomen dat je website niet gaat dalen in Google. 

Ons webinar is geschikt voor iedereen die hoog wilt scoren in Google:

In deze 50 min. durende workshop leer je:

  • Installeren en activeren van de Yoast Plugin
  • Stap voor stap uitleg van de Yoast-plugin
  • Het gebruik van de juiste zoekwoorden
  • Hoe werkt de Yoast SEO Plugin eigenlijk?
  • Wat is “Focus Keyphrase”?
  • Waarvoor dient de “Snippet editor”?
  • Hoe krijg ik “SEO oké”?
  • Hoe krijg ik “Leesbaarheid Oké”?
  • Je sitemap aanmelden bij Google

Certificaat van deelname

Twee maand gratis terugkijken

Ik volgde de workshop Website bouwen bij Gunther, nu mijn site klaar is heb ik de workshop beter scoren in Google gevold. Voor beide workshops hoef je geen technische kennis te hebben! Alles was duidelijk & eenvoudig.
Jan De Vos
Beter scoren in Google
Het webinar zit goed in elkaar. Ik ben zeer tevreden. Een echte eye-opener was het feit dat ik zelf kan bepalen wat Google over mijn website toont. Ik ga nu experimenteren en het geleerde in praktijk brengen.
Peter Verhoeven
Beter scoren in Google
Ik heb gekozen voor een 1-op-1 opleiding. Omdat ik het direct toegepast wilde zien op mijn eigen WordPress website. Gunther heeft mij stap voor stap alles uitgelegd. De vragen die ik had zijn allemaal beantwoord. Top!
Katrien Vandenberghe
Beter scoren in Google​

Je leert hoe Beter kan scoren in Google MET YOAST-PLUGIN

Hoe installeer je de Yoast-plugin

Hoe activeer je de Yoast-Plugin

Stap voor stap uitleg over Yoast

Hoe werkt de Yoast SEO Plugin?

Wat is "Focus Keyphrase"?

Waarvoor dient de "Snippet editor"?

Hoe krijg ik "SEO oké"?

Hoe krijg ik "Leesbaarheid Oké”?

Het gebruik je de juiste zoekwoorden